Ontdek "Belt Schutsloot"
Huize Noroc
Bed-en-Breakfast & appartement verhuur
Wilt u volop genieten, in en rondom het waterrijke nationaal park "Weerribben-Wieden' in Noordwest-Overijssel?
Dat kan als gast in Huize Noroc.
De sfeervolle woonboerderij staat aan de dorpsgracht in Belt-Schutsloot waar wij een gedeelte van ons huis als gezellig appartementje verhuren, en ruimte beschikbaar stellen voor gasten die gebruik willen maken van onze Bed-en-Breakfast.
Te midden van de prachtige meren. moerassen en kleine waterwegen is Belt-Schutsloot een ideaal punt voor iedereen die van fietsen, wandelen, vissen of diverse watersporten houdt. U heeft de natuur als goede buur!

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben alles zo gezellig en compleet mogelijk ingericht om u helemaal thuis te laten voelen.
Het appartementje

Gesitueerd aan de dorpsgracht heeft u een fantastisch uitzicht, en kunt u de gezelligheid van het dorp optimaal ervaren. Het appartement is niet groot (max 4 pers) maar wel van alle gemakken voorzien. Het bestaat uit een
gezellige woonkamer, keuken, één ruime slaapkamer met een twee-persoonsbed en een wastafel, een apparte ruimte met een stapelbed, een toilet en een douche. U beschikt
over veel privacy met een eigen oprit, terras en een
overdekt terras d.m.v. een prachtig prieel.
Bed-en-Breakfast

Huize Noroc biedt plaats aan maximaal 8 personen. Er zijn 4 verschillend ingerichte tweepersoonskamers een, gezamenlijke huiskamer, verblijfruimte, douche en wc.
Ruime tuin met teras. In het tuinhuis heeft u de beschikking over een infrarood sauna plus douche.
Elke ochtend wordt er, in de tuinkamer van het tuinhuis, een uitgebreid ontbijt voor u verzorgd.
Ik heet u graag van harte welkom in "Huize Noroc".

Jenny Smit
Noorderweg 53
Belt-Schutsloot
Tel: 038 38 67 162